Wonen op Goeree-Overflakkee: wil jij een woning kopen?

DOCK187 is een nieuwbouwproject in Middelharnis. Er komen in totaal vier fases. Op de website van DOCK187 kun jij je alvast inschrijven voor een woning. Daarbij moet je ook opgeven wat je maximum koopsom is.

Weet jij hoeveel je kunt lenen? Natuurlijk zijn er online allerlei rekentools, maar een hypotheekadviseur kijkt net iets verder en weet wat er mogelijk is. Bij Van Dis in Middelharnis kun je terecht voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Ben je pas een eigen bedrijf begonnen? Heb je al een woning die in de verkoop moet? Heb je een tijdelijk contract? Dit vormen geen belemmeringen. Wij kennen de regels en kunnen jou helpen bij het aanvragen van een lening.

De aankoop van een nieuwbouwwoning is een lang traject. Eerst wil je natuurlijk weten wat je kunt lenen, daarna moet je eerst nog ingeloot worden en uiteindelijk krijg je te maken met een bouwdepot. Vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot de sleuteloverdracht begeleiden we jouw traject. Vul onderstaande formulier in als je meer informatie wilt!

    Uw naam

    Uw e-mail

    Het onderwerp

    Uw bericht