Wij zijn Van Dis Verzekeringen en Hypotheken. Opgericht in 1952 en sindsdien hét adres voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Zowel particulier als zakelijk! Ook zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn we voornamelijk lokaal actief, in Middelharnis en op de rest van ons mooie eiland Goeree-Overflakkee. Voor verzekeringen, hypotheken en overige bankzaken hebben we klanten van Limburg tot Groningen.

Ons kleine en hechte team berekent en vergelijkt dagelijks voor onze klanten, om tot een passend financieel advies te komen voor de meest uiteenlopende situaties. Wij houden van korte lijnen. Per zaak heb je vaak hetzelfde aanspreekpunt. En wellicht ken je ons al. We komen zelf ook gewoon van Flakkee. Persoonlijk contact vinden we belangrijk, want geen situatie is hetzelfde.

Kunnen we ook jouw verzekeringen of bankzaken eens bekijken? Geheel vrijblijvend. Loop eens binnen! Dat kan zonder afspraak. Je mag ook bellen, mailen, appen. De koffie staat klaar!

Kunnen we ook jouw verzekeringen of bankzaken eens bekijken? Geheel vrijblijvend. Loop eens binnen!

Wibo van Dis
Van Dis Verzekeringen en Hypotheken

Wibo van Dis

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wibo van Dis

Goed idee!

Onze deur staat voor je open! Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

Auto parkeren? Voor de deur met de alarmlichten aan. Of rijd hem aan de kantoorzijde de oprit op.

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact op!

    Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

      Contactformulier