Bent u op zoek naar een autoverzekering? Wij helpen u graag om een passende verzekering samen te stellen. Bij Van Dis verzekeren we uw auto tegen de beste polisvoorwaarden. Meer informatie over de verschillende dekkingen leest u hier of bereken direct uw premie.

Dekkingen

Wanneer u een autoverzekering wilt afsluiten heeft u de keuze uit drie dekkingen. Hoe uitgebreider de dekking, des te meer schade wordt vergoedt. Bovendien is het mogelijk om de verzekering uit te breiden met een inzittendenverzekering.

WA

Schade aan anderen
Brand
Diefstal
Ruitschade
Aanrijding met dieren
Storm, hagel, overstroming
Aanrijding, slippen, te water raken
Van buitenkomend onheil

WA + Beperkt casco

Schade aan anderen
Brand
Diefstal
Ruitschade
Aanrijding met dieren
Storm, hagel, overstroming
Aanrijding, slippen, te water raken
Van buitenkomend onheil

WA + Volledig casco (All risk)

Schade aan anderen
Brand
Diefstal
Ruitschade
Aanrijding met dieren
Storm, hagel, overstroming
Aanrijding, slippen, te water raken
Van buitenkomend onheil

WA verzekering

Wanneer u een auto koopt bent u verplicht om tenminste een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit is de meest voordelige autoverzekering. De WA-verzekering vergoedt o.a. schade die u als bestuurder veroorzaakt aan eigendommen van anderen. Let op: schade aan uw eigen voertuig is niet verzekerd.

WA + beperkt casco

U kunt de verplichte WA-verzekering uitbreiden naar WA + beperkt casco. Behalve dat de schade wordt vergoed, die u aan eigendommen van anderen veroorzaakt, is o.a. ook schade door botsing met loslopende of vliegende dieren en extreme weersomstandigheden gedekt.

WA + volledig casco

Wilt u niets aan het toeval overlaten en de meest ruime dekking? Kies dan voor WA + volledig casco, ook wel all-risk genoemd. Binnen deze dekking bent u voor vrijwel alle schades verzekerd: schade aan anderen, schade buiten uw schuld om, en schade waar u schuld aan heeft. Veroorzaakt u bijvoorbeeld een aanrijding? Of wordt uw auto beschadigd door vandalisme? Dan is deze schade gewoon gedekt op uw verzekering.

Welke dekking moet ik kiezen?

Een belangrijke factor in de keuze voor de dekking is de leeftijd van uw auto. Wij adviseren vaak WA + volledig casco  als uw auto jonger is dan zeven jaar. Is uw auto ouder dan twaalf jaar? Dan is een WA verzekering vaak voldoende. Uiteindelijk zijn er een aantal persoonlijke factoren bepalend voor de keuze van een autoverzekering. Laat u dan ook uitgebreid adviseren door één van onze adviseurs alvorens u een keuze maakt.

Redenen om te kiezen voor een ruimere dekking:

 • U bent erg afhankelijk van uw auto
 • U kunt of wilt niet het risico lopen om schades zelf te moeten betalen
 • U heeft uw uw auto nog niet afbetaald
 • U heeft veel schadevrije jaren opgebouwd
 • De waarde van uw auto is erg hoog

Laat u adviseren door onze specialist

Heeft u een nieuwe auto gekocht? Is dit uw eerste auto? Of heeft u een vraag over uw schadevrije jaren? We helpen u graag bij deze en alle andere vragen met betrekking tot een autoverzekering. Neem contact met ons op of loop eens bij ons binnen, we adviseren u graag.

Michel Hoek

Waarmee kunnen wij u helpen?

Michel Hoek

  Laat hier je gegevens achter, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

   Contactformulier

   Van harte welkom!

   Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

   Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.