Motorverzekering

Heeft u een motor? Dan is een motorverzekering voor u verplicht. Voor het verzekeren van een motor bestaan een aantal opties. De volgende opties hebben wij op deze pagina voor u uitgewerkt.

 • WA-verzekering
 • WA Beperkte Casco dekking
 • WA Casco dekking.

WA motorverzekering

Als u de verplichte WA verzekering afsluit, is uw motor niet verzekerd bij een ongeval of diefstal.

WA beperkte casco dekking

Bij een WA Beperkte Casco dekking of een WA Casco dekking is dit anders. Kiest u voor een WA + Beperkt casco dekking? Dan is uw eigen motor ook verzekerd tegen brand-, storm- en diefstalschade.

WA casco dekking

Bij een volledig casco dekking bent u verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer u onderuit gaat met uw motor.

Aanvullende verzekering

Naast deze dekkingen kunt u ook kiezen voor een aanvullende verzekering. Bijvoorbeeld een ongevallenverzekering voor opzittende of een schadeverzekering voor opzittende (tevens dekking helm kleding) of een rechtsbijstandsverzekering.

Keuze motorverzekering

Wilt u weten welke motorverzekering het beste bij u past? Neem dan contact op met onze specialist voor een passend advies!

Michel Hoek

Waarmee kunnen wij u helpen?

Michel Hoek

  Laat hier je gegevens achter, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

   Contactformulier

   Van harte welkom!

   Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

   Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.