Nieuwbouw Goeree-Overflakkee

Hof van Lucard Nieuwe-Tonge

Zwanenburghof Sommelsdijk

Spuikwartier Middelharnis

Capelleweg/Mercuriuslaan in Oude-Tonge

Kleine Boezem Dirksland

Menheerse Erf Middelharnis

Net als het nieuwbouwproject, is ook deze pagina WERK IN UITVOERING . Maar lees gerust verder, of neem even contact met ons op over jouw mogelijkheden. 0187 48 55 37

Heb je je droomhuis gevonden en ga je binnenkort verhuizen? Gefeliciteerd! Het kopen van een huis is een feestelijke gebeurtenis waar vaak veel bij komt kijken. Een van die dingen is het berekenen van uw hypotheek. Bij Van Dis helpen we je graag om snel een compleet beeld te krijgen van alle mogelijkheden en je maandlasten.

 • Aantrekkelijke hypotheekrentes
 • Snel geregeld met persoonlijk contact
 • Berekening en advies op maat
 • Beste beheer van uw hypotheek

Gratis adviesgesprek

Hoeveel kan ik lenen?

Bent je benieuwd wat je in 2024 kunt lenen? Bij Van Dis helpen we je graag om je maximale hypotheek te berekenen. Het zelf berekenen van uw hypotheek en inzicht verkrijgen in uw situatie kost vaak veel tijd en moeite. Berekentools zijn ingewikkeld en geven niet altijd het juiste inzicht. Laat ons als adviseur je hypotheek berekenen en je adviseren. Wij zoeken naar een hypotheek die perfect bij u past. Nu en later. Ga voor hypotheekadvies op maat en de goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke rente.

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om goed na te denken over hoeveel eigen geld je in wilt leggen. Als je een deel eigen geld inlegt, hoeft u minder te lenen. Bovendien zullen je maandelijkse hypotheeklasten aanzienlijk lager zijn.

Wat worden mijn maandlasten?

Door je maandlasten te berekenen krijgt je een indicatie van de maandelijkse hypotheek kosten. Om de maandlasten te berekenen moet je een aantal gegevens bij de hand hebben zoals: de samenstelling van je huishouden, je leeftijd, je bruto jaarinkomen en dat van je eventuele partner, de WOZ-waarde van uw woning, het hypotheekbedrag etc. In een vrijblijvend gesprek helpen we je graag om een nauwkeurige berekening van je maandlasten te maken.

Soorten hypotheekvormen

Voordat je je hypotheek gaat berekenen is het handig om te weten welke hypotheekvorm bij je past. Tegenwoordig wordt vooral gebruik gemaakt van twee soorten hypotheken: de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek.

Het belangrijkste verschil tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek is dat je bij een annuïteitenhypotheek maandelijks hetzelfde bedrag betaalt terwijl dit bij een lineaire hypotheek minder wordt. Dit komt doordat de maandelijkse rente plus aflossing bij een annuïteitenhypotheek gelijk blijft gedurende de gehele looptijd, maar de rente bij een lineaire hypotheek elke maand minder wordt.

Bereken uw maximale hypotheek voor 2024

Wil je weten hoeveel je maximaal kunt lenen zodat je je droomhuis kunt kopen? Wij helpen je bij al je vragen. Bij Van Dis Verzekeringen en Hypotheken werken we samen met diverse hypotheekaanbieders, daardoor vinden we altijd de beste hypotheek die bij je past. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om alle details op een rij te zetten. Zo weet je direct waar u aan toe bent. Uiteraard kunt je ook altijd eventjes binnenlopen bij ons kantoor in Middelharnis, we staan graag voor u klaar.

Wibo van Dis

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wibo van Dis

Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

  Contactformulier

  Van harte welkom!

  Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

  Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.