Heeft u uw droomhuis gevonden en gaat u binnenkort verhuizen? Gefeliciteerd! Het kopen van een huis is een feestelijke gebeurtenis waar vaak veel bij komt kijken. Een van die dingen is het berekenen van uw hypotheek. Bij Van Dis helpen we u graag om snel een compleet beeld te krijgen van alle mogelijkheden en uw maandlasten.

 • Aantrekkelijke hypotheekrentes
 • Snel geregeld met persoonlijk contact
 • Berekening en advies op maat
 • Beste beheer van uw hypotheek

Gratis adviesgesprek

Hoeveel kan ik lenen?

Bent u benieuwd wat u in 2021 kunt lenen? Bij Van Dis helpen we u graag om uw maximale hypotheek te berekenen. Het zelf berekenen van uw hypotheek en inzicht verkrijgen in uw situatie kost vaak veel tijd en moeite. Berekentools zijn ingewikkeld en geven niet altijd het juiste inzicht. Laat ons als adviseur uw hypotheek berekenen en u adviseren. Wij zoeken naar een hypotheek die perfect bij u past. Nu en later. Ga voor hypotheekadvies op maat en de goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke rente.

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om goed na te denken over hoeveel eigen geld u in wilt leggen. Als u een deel eigen geld inlegt, hoeft u minder te lenen. Bovendien zullen uw maandelijkse hypotheeklasten aanzienlijk lager zijn.

Wat worden mijn maandlasten?

Door uw maandlasten te berekenen krijgt u een indicatie van de maandelijkse hypotheek kosten. Om de maandlasten te berekenen moet u een aantal gegevens bij de hand hebben zoals: de samenstelling van uw huishouden, uw leeftijd, uw bruto jaarinkomen en dat van uw eventuele partner, de WOZ-waarde van uw woning, het hypotheekbedrag etc. In een vrijblijvend gesprek helpen we u graag om een nauwkeurige berekening van uw maandlasten te maken.

Soorten hypotheekvormen

Voordat u uw hypotheek gaat berekenen is het handig om te weten welke hypotheekvorm bij u past. Tegenwoordig onderscheiden we nog twee soorten hypotheken: de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek.

Het belangrijkste verschil tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek is dat u bij een annuïteitenhypotheek maandelijks hetzelfde bedrag betaalt terwijl dit bij een lineaire hypotheek minder wordt. Dit komt doordat de maandelijkse rente plus aflossing bij een annuïteitenhypotheek gelijk blijft gedurende de gehele looptijd, maar de rente bij een lineaire hypotheek elke maand minder wordt.

Bereken uw maximale hypotheek voor 2021

Wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen zodat u uw droomhuis kunt kopen? Wij helpen u bij al uw vragen. Bij Van Dis Assurantiën werken we samen met diverse hypotheekaanbieders, daardoor vinden we altijd de beste hypotheek die bij u past. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om alle details op een rij te zetten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook altijd eventjes binnenlopen bij ons kantoor in Middelharnis, we staan graag voor u klaar.

Wibo van Dis

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wibo van Dis

Heb je een vraag? Stel hem hieronder en we komen er bij je op terug.

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact op!

  Goed idee!

  Onze deur staat voor je open! Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

  Auto parkeren? Voor de deur met de alarmlichten aan. Of rijd hem aan de kantoorzijde de oprit op.