Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Er zijn leukere gespreksonderwerpen te bedenken dan uw uitvaart. Toch is het verstandig er, juist als alles goed gaat, even bij stil te staan.

Er is de laatste jaren veel veranderd op uitvaartgebied. Ook de kosten stijgen steeds. Niets is vervelender als u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Vooral op het moment dat u veel verdriet heeft.

Heeft u een uitvaartverzekering nodig?

Als blijkt dat een uitvaartverzekering toch een goede keuze is, dan kan deze volgens uw persoonlijke wensen worden samengesteld. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van de uitvaartkosten, is de uitvaartkostenmeter ontwikkeld. Een handig hulpmiddel dat u een indicatie geeft hoeveel een uitvaart kan gaan kosten. Op uw verzoek kunnen wij u de uitvaartkostenmeter doen toekomen.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Daarom is het goed om een afspraak te maken met een adviseur van ons kantoor om alles in rust met hem of haar door te spreken.

Lita Bakelaar

Waarmee kunnen wij u helpen?

Lita Bakelaar

  Laat hier je gegevens achter, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

   Contactformulier

   Van harte welkom!

   Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

   Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.