Reisverzekering

Gaat u binnenkort op reis? Met een reisverzekering kunt u onbezorgd op vakantie. Uw bagage is verzekerd tegen diefstal of schade. Ook wanneer u door omstandigheden medische zorg nodig heeft, verzekert uw reisverzekering de kosten.

Het afsluiten van een reisverzekering is niet verplicht, maar gaat u op vakantie zonder een verzekering af te sluiten dan loopt u een bepaald risico. Onvoorziene kosten zoals medische hulp kunnen namelijk aardig oplopen! Het afsluiten van een reisverzekering is dan ook een verstandige keuze.

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Bij het afsluiten van een reisverzekering heeft u de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Zo biedt een kortlopende reisverzekering u de mogelijkheid om zelf te beslissen of een reisverzekering wel of niet nodig is. Daarentegen dekt een doorlopende reisverzekering alle reizen het hele jaar door, dus óók (onverwachte) weekendjes weg.

Gezinnen die per jaar minstens 3 weken of langer op vakantie gaan, zijn in het algemeen goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering:

Voordelen Nadelen 
Loopt automatisch af Duurder bij een langere vakantie dan 21 dagen
Alleen betalen voor de dagen die je op vakantie bent Duurder als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat
Geheel op maat samen te stellen voor één vakantie

Doorlopende reisverzekering:

Voordelen Nadelen 
Altijd verzekerd op vakantie, ook wanneer je ‘last-minute’ besluit te vertrekken Loopt na het eerste jaar automatisch door met een maandelijkse opzegtermijn
Één keer regelen en eenmalig de afsluitpremie betalen
Goedkoper bij meerdere malen of langere periodes per jaar
Tussentijds aan te passen

Extra dekking reisverzekering

Een reisverzekering bestaat uit een basisdekking, deze kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen zoals: Europadekking, werelddekking, wintersport en/of andere bijzondere sporten, verlies of diefstal van geld, rechtsbijstand en automobilistenhulp. Het samenstellen van uw reisverzekering is maatwerk. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste verzekering.

Annuleringsverzekering

Bij het afsluiten van een verzekering moet u zichzelf afvragen of u het risico op onvoorziene kosten zelf kunt en wilt dragen, zo ook bij een annuleringsverzekering. Een annuleringsverzekering wordt vaak tegelijkertijd afgesloten met een reisverzekering en beperkt financiële schade die ontstaat door het annuleren of vroegtijdig afbreken van uw vakantie.

Verzekering vergelijken

Heeft u een goede reisverzekering nodig? Een reisverzekering wordt meestal op maat voor u samengesteld. Van Dis helpt u graag om diverse aanbieders van reisverzekeringen te vergelijken. Samen kijken we naar uw situatie en wensen, en zoeken daar de best passende verzekering bij. Neem vrijblijvend contact met ons op of bereken meteen uw premie.

Michel Hoek

Waarmee kunnen wij u helpen?

Michel Hoek

  Laat hier je gegevens achter, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

   Contactformulier

   Van harte welkom!

   Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

   Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.