Goederentransportverzekering

Goederentransportverzekering

Goederen kunnen tijdens transport verloren gaan of beschadigd raken. Bij transport denken wij aan goederen die vervoerd worden per vliegtuig, trein, schip of per vrachtwagen.

De condities waaronder het vervoer plaats vindt zijn belangrijk. Zij bepalen of de vervoerder wel, niet of beperkt aansprakelijk is voor eventuele schade aan de vervoerde goederen.

De verzekerde risico’s kunnen verlies, diefstal, beschadiging, bederf of stakingen zijn. Er kan een eigen risico van toepassing zijn. En keuze voor Europa of Werelddekking.

Als de overheid een handelsverbod voor een bepaald land heeft ingesteld kan en mag de verzekeraar geen dekking bieden. Eén en ander in het kader van de sanctiewet. Ook voor schade aan zaken die kunnen dienen voor oorlogsvoering is er geen dekking.

De premie is onder andere afhankelijk van het verzekerd bedrag, het dekkingsgebied, de soort goederen en de vervoerscondities.

Jan Wagner

Waarmee kunnen wij u helpen?

Jan Wagner

  Laat hier je gegevens achter, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

   Contactformulier

   Van harte welkom!

   Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

   Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.