Ook de aankomende 4 seizoenen mag MSV&AV Flakkee weer rekenen op ondersteuning door Van Dis Verzekeringen en Hypotheken. Dat maakt de sportvereniging vandaag bekend. Voorzitter Bert Zwanenburg: “Wij zijn verheugd dat wij op deze manier onze samenwerking kunnen uitbreiden door de sponsor een prominente plaats op het wedstrijd shirt van onze selectie aan te bieden. De ondersteuning geeft ons de ruimte om onze sportieve activiteiten te kunnen blijven uitvoeren, nu en in de toekomst.”

“Sportverenigingen zoals MSV&AV Flakkee zijn van groot belang voor een gezonde samenleving, ook in sociaal-maatschappelijk opzicht.” aldus Wibo van Dis, de derde generatie die werkzaam is in het bedrijf. “Je kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en we zijn zelfstandig adviseur van RegioBank – de buurtzame bank. Daarmee dragen wij bij aan het financieel fit houden van de regio. Wat mij betreft een gouden combinatie!”

Van Dis Verzekeringen en Hypotheken B.V. is zelfstandig adviseur van RegioBank.

Wibo van Dis

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wibo van Dis

  Laat hier je gegevens achter, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  Van harte welkom!

  Je kunt bij ons zonder afspraak binnenlopen!

  Parkeren kan door aan de kantoorzijde van ons pand de oprit op te rijden. Op de stoep parkeren kan ook, met de alarmlichten aan.

  Heb je een vraag? Stel hem hieronder!

   Contactformulier