Deze zomer toeren op het mooie eiland?

Op de motor bent u echter kwetsbaarder dan in een auto. Als u op een motor onderuit gaat, dan is het fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële afhandeling. Van Dis in Middelharnis is gespecialiseerd in motorverzekeringen.

Wist u dat Wim van Dis, de eigenaar van Van Dis Assurantiën, een fanatiek motorrijder is. “Niets is fijner dan het gevoel van vrijheid dat een motorrijder ervaart”, zegt Wim van Dis. “Omdat ik zelf motor rijd en ook veel motorvrienden adviseer, weet ik welke verzekeringen geschikt zijn. Daarbij let ik op veel zaken: hoeveel kilometer legt u per jaar af, heeft u een sportieve rijstijl, hoeveel financiële ruimte heeft u om eventuele schade op te vangen en wat is de waarde van de motor? Het is geen simpel rekensommetje.”

Het motorseizoen is weer begonnen. Wim van Dis (links) is er helemaal klaar voor!

Heeft u al een motorverzekering? Dan kijken wij kosteloos naar uw huidige situatie. Misschien bent u nu wel over- of onderverzekerd. We zorgen voor een zorgeloze overstap, zodat u zich bezig kunt houden met wat u echt leuk vindt; motorrijden!

Welke motorverzekering?

Wilt u weten welke motorverzekering het beste bij u past? Neem dan contact op met onze specialist voor een passend advies!