Maximale hypotheek

U bent op zoek naar een huis, of misschien heeft u al een huis op het oog en wilt u graag een maximale hypotheek aanvraag indienen. Vooral in een tijd waarin de huizenprijzen constant stijgen wilt u zeker weten dat u het beste uit de hypotheek kunt halen. Wij geven u graag de hulp die u nodig heeft om uw droomhuis te bemachtigen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Om uw hypotheek te kunnen berekenen heeft een geldverstrekker een aantal gegevens nodig, namelijk: uw inkomen(s), de woningwaarde en uw financiële verplichtingen. Tenslotte wordt er ook gekeken naar de rentestand. Op basis van deze factoren wordt uw maximale hypotheek berekend. Uiteraard bent u niet verplicht om voor het maximale bedrag te lenen. Denk goed na over hoeveel hypotheek u nodig heeft en hoeveel hypotheek u kunt betalen.

Wat is mijn maximale hypotheek?

Om erachter te komen wat uw maximale hypotheek zal zijn, zijn er dus een paar informatiebronnen nodig. U zult dus met uw partner of alleen op een rijtje moeten zetten wat de inkomens zijn en hoeveel hiervan overblijft. Gelukkig zijn er online ook vele tools en banken die uw maximale hypotheek binnen enkele seconden voor u kunnen berekenen. Let er wel op dat dit een indicatie is, u kunt het beste langsgaan bij een instantie die u exacte cijfers kan geven.

Hoelang duurt het aanvragen van een hypotheek?

U heeft alle benodigde documenten verzameld en u wilt de hypotheek afsluiten. Dan zijn we er bijna, maar nog niet helemaal. De aanvraag en het afsluiten van een hypotheek is niet binnen één dag gebeurd. Het is een lang proces wat vaak wel tot twee maanden kan duren. Vaak wilt u advies van verschillende banken wat leidt tot meerdere gesprekken.

Door uzelf te laten adviseren door een van onze adviseurs kan dit uitgesloten worden. Van Dis werkt samen met diverse aanbieders. Zo hebben wij de mogelijkheid om u heel snel een overzicht te kunnen bieden van de beste hypotheken voor u. Dit zorgt ervoor dat u niet meer met verschillende aanbieders in gesprek hoeft en dat u na één afspraak weet welke hypotheek het beste past bij u. Dit zal u een hoop tijd schelen.

Meer informatie

Om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden raden we aan om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Dit kan ook met een hypotheekadviseur van een bank, echter krijgt u dan alleen een hypotheek van die bank aangeboden. Wilt u dat wij u verder helpen of heeft u vragen? Neem contact op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.