Hypotheek Middelharnis

Wat kan ik maximaal lenen?

Uw maximale hypotheek hangt af van een aantal factoren, namelijk: uw inkomsten en uitgaven, of en hoeveel spaargeld u heeft, de hoogte van de hypotheekrente en de waarde van de woning die u op het oog heeft. Er zijn allerlei berekentools beschikbaar om zelf de hoogte van uw hypotheek te kunnen berekenen, maar u kunt u ook deskundig laten adviseren door een professioneel hypotheek adviseur.

Hoeveel eigen geld brengt u in

Wanneer u zelf een deel eigen geld in kunt brengen hoeft u ook minder te lenen. Op die manier kunt u de maandelijkse hypotheeklasten aanzienlijk verlagen. Het is daarbij wel van belang dat u zich bedenkt dat u een deel van uw eigen geld wellicht nog nodig heeft voor andere uitgaven zoals inrichtingskosten en consumptieve uitgaven.

Hypotheekrente vastzetten

Wanneer u een hypotheek afsluit is het ook belangrijk dat u nadenkt of u de hypotheekrente vast wilt zetten voor een bepaalde periode. Dit kan variabel per maand tot aan dertig jaar vast. Ook kunt u een combinatie maken van korte en lange perioden over verschillende delen van uw hypotheek. Aan ieder alternatief zitten voor- en nadelen en is afhankelijk van de risico’s die u wilt lopen.

Hypotheek advies bij Van Dis Assurantiën in Middelharnis

Om zelf inzicht te krijgen in uw situatie en daarbij uw hypotheek berekenen kan erg lastig zijn en kost veel tijd. Onze adviseur kan u helpen bij het berekenen van uw hypotheek en u daarbij adviseren over welke hypotheek perfect bij u past.

Bij Van Dis werken wij samen met diverse hypotheekaanbieders, wij zoeken naar een hypotheek die altijd bij u past. Neem contact op met onze ervaren specialisten en ontvang persoonlijk advies dat bij uw situatie past.