Hypotheek Goedereede

Heeft u uw droomhuis gevonden in het pittoreske Goedereede? Maak dan een afspraak bij Van Dis Assurantiën voor het afsluiten van een hypotheek. Onze onafhankelijke adviseurs helpen u graag bij het vinden en vergelijken van diverse aanbieders om een hypotheek te vinden die bij u past.

Hypotheek nodig in Goedereede?
Goedereede is een klein stadje op Goeree-Overflakkee. En tevens het enige stadje op het eiland met stadsrechten. Goedereede is een ontzettend gezellig en karakteristiek stadje dat voor iedere woningzoeker wat wils biedt. Van nieuwbouwwoningen tot statige herenhuizen. Heeft u een woning op het oog in Goedereede? Heeft u al een huis gekocht of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten? Wij helpen u bij het afsluiten van een passende hypotheek.

Hoeveel kan ik lenen?
Een veelgestelde vraag is “Hoeveel kan ik lenen?”. Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals: uw inkomsten en uitgaven, de hoogte van de hypotheekrente en de waarde van de woning die u wilt kopen. Daarnaast zijn er nog diverse andere regels en voorwaarden die van invloed kunnen zijn op de hoogte van uw hypotheek. Zo hoeven jongeren tussen de 18 en 34 jaar sinds januari 2021 bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting meer te betalen en kunnen tweeverdieners wellicht meer hypotheek krijgen dan in de jaren hiervoor.

Button = Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Kosten hypotheek afsluiten
Een hypotheek is een lening die u (meestal) in een looptijd van dertig jaar terugbetaalt. Behalve dat u gedurende de looptijd rente betaalt, zijn er ook andere kosten aan het afsluiten van een hypotheek verbonden. Zo betaalt u bijvoorbeeld notariskosten voor het tekenen van de hypotheekakte. Maar vraagt de bank soms ook om een taxatierapport om de waarde van uw woning te bepalen.

Hypotheek advies bij Van Dis in Middelharnis
Om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden raden we aan om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Dit kan met een hypotheekadviseur van een bank, echter krijgt u dan alleen een hypotheek van die bank aangeboden. Van Dis is een zelfstandig hypotheekadviseur, bij ons krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we u verschillende hypotheekverstrekkers kunnen aanbieden.

Bij Van Dis Assurantiën vinden we het belangrijk dat u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur zodat u direct weet waar u aan toe bent. Na afloop weet u direct wat u kunt lenen en of u uw hypotheek rond kunt krijgen voor uw droomwoning in Goedereede.