Hypotheek Goeree-Overflakkee

Wilt u een huis kopen in Goeree, of heeft u er zelfs al een op het oog? Dan is het tijd om te kijken naar een hypotheek. Er zijn wel een aantal zaken waar u op moet letten voor u een hypotheek af kunt sluiten. Wij helpen u graag verder bij het regelen van uw hypotheek in Goeree-Overflakkee.

Welke hypotheek past bij u?

Er zijn verschillende hypotheekvormen waar u uit kunt kiezen. De hypotheek die het best bij u past is afhankelijk van de manier waar u de hypotheek af wilt lossen. Er zijn tegenwoordig nog twee soorten hypotheken: de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek.

Het belangrijkste verschil tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek is dat u bij een annuïteitenhypotheek maandelijks hetzelfde bedrag betaalt terwijl dit bij een lineaire hypotheek minder wordt. Dit komt doordat de maandelijkse rente plus aflossing bij een annuïteitenhypotheek gelijk blijft gedurende de gehele looptijd, maar de rente bij een lineaire hypotheek elke maand minder wordt.

Hypotheek berekenen

Allereerst gaan we uw maximale hypotheek berekenen. Uw maximale hypotheek is het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Dit is van verschillende factoren afhankelijk, namelijk: uw inkomsten en uitgaven, de hoogte van de hypotheekrente, de waarde van de woning die u op het oog heeft en van hoeveel spaargeld u heeft.

Laatstgenoemde brengt ons tevens bij een ander belangrijk punt dat u moet overwegen bij het afsluiten van een hypotheek: hoeveel eigen geld brengt u in? Als u een deel eigen geld inbrengt, hoeft u minder te lenen. Dat wil zeggen dat uw maandelijkse hypotheeklasten aanzienlijk zullen verlagen. Anderzijds moet u uzelf ook bedenken welk deel van uw eigen geld u misschien nog nodig heeft voor andere uitgaven, zoals meubels, dit kunt u natuurlijk niet inbrengen voor de kosten van uw woning.

Advies nodig?

Wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen zodat u uw droomhuis kunt kopen in Goeree-Overflakkee? Wij helpen u bij al uw vragen. Bij Van Dis Assurantiën werken we samen met diverse hypotheekaanbieders, daardoor vinden we altijd de beste hypotheek die bij u past.

Neem contact op, wij helpen u graag verder.

    Uw naam

    Uw e-mail

    Het onderwerp

    Uw bericht